Samsunspor Kazası 1989 - Küçük Şehrin Büyük Öyküsü: 20 Ocak 1989 Samsunspor Kazası ... : Samsunspor, 20 ocak 1989'da türk futbolundan en acı günlerinden birini yaşamıştı!

Samsunspor Kazası 1989 - Küçük Şehrin Büyük Öyküsü: 20 Ocak 1989 Samsunspor Kazası ... : Samsunspor, 20 ocak 1989'da türk futbolundan en acı günlerinden birini yaşamıştı!. 20 ocak 1989 tarihinde samsunspor kafilesi malatyaspor deplasmınına giderken havzada inanılmaz derecede acı bir olay. 20 0cak 1989 samsunspor trafik kazası… bizim hikayemiz futbolun futbol olduğu, samimiyetin takım televizyonunda hep beraber şarkı söylemek olmadığı, futbolcuların top toplayıcı çocuğa dahi saygı duyduğu bir ; 20 ocak 1989 sabahında da aynı şeyler yaşandı ve otobüsün tekerlekleri döner dönmez çoğumuz uykunun kollarına düşüverdi. 04:46 20 ocak 1989 tarihinde samsunspor kafilesi malatyaspor deplasmınına giderken havzada inanılmaz derecede acı bir olay geçirmiş ve 5 kişi hayatını kaybetmişti. Samsunspor futbol kafilesinin kaza gçirdiği tarihtir.

20 ocak 1989 cuma günü malatyaspor ile oynayacağı maç için bu kente giden samsunspor takımı, sabah saat 09.30 sularında samsun'un. Kara gün, büyük acı, felaket, toprağa verdiğimiz şehitlerimizi hatırlatan lanet bir gün. Türk futbolunun köklü ekiplerinden samsunspor, 20 ocak 1989'da bir cuma günü, malatyaspor deplasmanına gittiği sırada trafik kazası geçirdi ve 5 kişi 20 ocak 1989'da malatyaspor maçına giden samsunspor kafilesinin karıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Samsun'da 31 yıl önce yaşanan kaza türkiye'yi yasa boğmuştu. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular.

Küçük Şehrin Büyük Öyküsü: 20 Ocak 1989 Samsunspor Kazası ...
Küçük Şehrin Büyük Öyküsü: 20 Ocak 1989 Samsunspor Kazası ... from 3.bp.blogspot.com
20 0cak 1989 samsunspor trafik kazası… bizim hikayemiz futbolun futbol olduğu, samimiyetin takım televizyonunda hep beraber şarkı söylemek olmadığı, futbolcuların top toplayıcı çocuğa dahi saygı duyduğu bir ; Bir çok anadolu takımı gibi, türk futbolunun önemli kulüplerinden olan kazadan sonra gelirleri samsunspora verilmek üzere beşiktaş ile bir maç oynayan boluspor, maça samsunspor forması ve. 20 ocak 1989 cuma günü malatyaspor ile oynayacağı maç için bu kente giden samsunspor takımı, sabah saat 09.30 sularında samsun'un. Asfalt'ın kan ağladığı gün : Kazada hayatlarını kaybederek türk spor tarihine futbol şehitleri. Türk futbolunun ve samsunspor'un kara günü 20 ocak. Sezonun ikinci devresinde malatyaspor deplasmanına giden samsunspor futbol takımının bulunduğu otobüs, havza ilçesinde kamyon ile çarpışmıştı. Türk futbolunun köklü ekiplerinden samsunspor, 20 ocak 1989'da bir cuma günü, malatyaspor deplasmanına gittiği sırada trafik kazası geçirdi ve 5 kişi 20 ocak 1989'da malatyaspor maçına giden samsunspor kafilesinin karıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Samsunspor, bugün 1989 yılında malatyaspor deplasmanına giderken geçirdikleri trafik kazasında hayatını samsunspor futbolcu kadrosu ve teknik heyeti ise antalya'da kampta oldukları için katılamadı.

Bu olay akıllara, yıl dönümüne çok az bir gün kala, 20 ocak 1989 samsunspor kazasını hatırlattı. Samsunspor üç oyuncusunu, teknik direktörünü, şoförünü kaybetmişti. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır ile otobüs şoförü asım özkan olay yerinde, futbolcu zoran tomiç ise sırbistan'da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti. Asfalt'ın kan ağladığı gün : Aslında futbolun bizim olduğu yıllarda. Samsunspor taraftarı nadir çiftçi yapmış olduğu bu hareketlerini konuşuyor. Samsunspor taraftarı'nın 20 ocak 1989'daki elim kazada yaşamını yitiren oyuncuları için yaptığı koreografi. Trt arşivin samsunsporun 20 ocak 1989 yılında havzada yaşanan samsunspor takım otobüsünün trafik kazası paylaşımı herkesi. Belki de bu kaza olmasaydı bursaspor'un bugün yaptığını samsunspor 21 sene evvel yapacaktı, kim bilir. Bir çok anadolu takımı gibi, türk futbolunun önemli kulüplerinden olan kazadan sonra gelirleri samsunspora verilmek üzere beşiktaş ile bir maç oynayan boluspor, maça samsunspor forması ve. Kazada hayatlarını kaybederek türk spor tarihine futbol şehitleri. Şu anda samsunspor'un üçüncü rengi olan siyah bu kazadan 20 ocak 1989 günü samsunspor kafilesini taşıyan otobüs 2. Samsunspor, 20 ocak 1989'da türk futbolundan en acı günlerinden birini yaşamıştı!

Samsunspor üç oyuncusunu, teknik direktörünü, şoförünü kaybetmişti. 20 ocak 1989 sabahında da aynı şeyler yaşandı ve otobüsün tekerlekleri döner dönmez çoğumuz uykunun kollarına düşüverdi. 20 ocak 1989'da malatyaspor maçına giden samsunspor kafilesinin karıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Samsunspor taraftarı nadir çiftçi yapmış olduğu bu hareketlerini konuşuyor. 20 0cak 1989 samsunspor trafik kazası… bizim hikayemiz futbolun futbol olduğu, samimiyetin takım televizyonunda hep beraber şarkı söylemek olmadığı, futbolcuların top toplayıcı çocuğa dahi saygı duyduğu bir ;

Samsunspor, Futbol Şehitlerini Ölümlerinin 25 ...
Samsunspor, Futbol Şehitlerini Ölümlerinin 25 ... from foto.haberler.com
Aslında futbolun bizim olduğu yıllarda. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular. Asfalt'ın kan ağladığı gün : 1989 senesinden takımızı taşıyan otobüs kaza geçirmiştir. Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 ocak 1989'da malatyaspor deplasmanına giderken havza ilçesinde yaptığı kazada. 20 ocak 1989 tarihinde samsunspor kafilesi malatyaspor deplasmınına giderken havzada inanılmaz derecede acı bir olay geçirmiş ve 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular. Kazadan sonra samsunspor maçlara çıkamamış lakin özel statü ile ligde kalmıştır.

Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır ile otobüs şoförü asım özkan olay yerinde, futbolcu zoran tomiç ise sırbistan'da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti.

Türk futbolunun ve samsunspor'un kara günü 20 ocak. Aslında futbolun bizim olduğu yıllarda. O günden sonra da samsunspor şampiyonluğa oynayan günlerine dönememiştir. Samsunspor üç oyuncusunu, teknik direktörünü, şoförünü kaybetmişti. Kazanın üzerinden geçen 32 yılın. 04:46 20 ocak 1989 tarihinde samsunspor kafilesi malatyaspor deplasmınına giderken havzada inanılmaz derecede acı bir olay geçirmiş ve 5 kişi hayatını kaybetmişti. 20 ocak 1989 tarihinde malatyaspor deplasmanına. Samsunspor'un geçirdiği talihsiz kazanın ardından tam 24 sene geçti, kazada hayatını kaybeden futbolcularımızı www.samsunhaber.tc sitesi olarak rahmetle anıyoruz. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır ile otobüs şoförü asım. 20 ocak 1989'da malatyaspor maçına giden samsunspor kafilesinin karıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatlarını kaybederek türk spor tarihine futbol şehitleri. Sayfalari̇şletmelerspor ve rekreasyonspor takımısamsunspor tvvideolar20 ocak 1989 samsunspor trafik kazası. Samsunspor taraftarı nadir çiftçi yapmış olduğu bu hareketlerini konuşuyor.

Yıl dönümü nedeniyle asri mezarlık ve kıranköy. Törende konuşan gençlik ve spor bakanı akif çağatay kılıç, samsunspor'un kazası tüm spor camiasını derinden üzmüştür. Malatyaspor deplasmanına giden samsunspor takımını taşıyan otobüsün yapmış olduğu kaza. Samsunspor üç oyuncusunu, teknik direktörünü, şoförünü kaybetmişti. Kara gün, büyük acı, felaket, toprağa verdiğimiz şehitlerimizi hatırlatan lanet bir gün.

Samsunspor Kazası 1989 - Futbol Sehitleri Augsburg Ta ...
Samsunspor Kazası 1989 - Futbol Sehitleri Augsburg Ta ... from foto.sondakika.com
20 ocak 1989 tarihinde samsunspor kafilesi malatyaspor deplasmınına giderken havzada inanılmaz derecede acı bir olay geçirmiş ve 5 kişi hayatını kaybetmişti. 20 ocak 1989 sabahında da aynı şeyler yaşandı ve otobüsün tekerlekleri döner dönmez çoğumuz uykunun kollarına düşüverdi. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular. Sayfalari̇şletmelerspor ve rekreasyonspor takımısamsunspor tvvideolar20 ocak 1989 samsunspor trafik kazası. Samsunspor taraftarı'nın 20 ocak 1989'daki elim kazada yaşamını yitiren oyuncuları için yaptığı koreografi. Samsunspor, 20 ocak 1989'da türk futbolundan en acı günlerinden birini yaşamıştı! Samsun'un havza i̇lçesinde 20 ocak 1989 tarihinde, samsunspor trafik kazası geçiröişti. Samsunspor trafik kazası faciası, 20 ocak 1989 #samsunspor #20ocak1989 #trafikkazası samsunspor un kazası mobesede.

Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 ocak 1989'da malatyaspor deplasmanına giderken havza ilçesinde yaptığı kazada.

Samsunspor, 20 ocak 1989'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden teknik adam, futbolcular ve personelleri için anma töreni düzenledi. Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 ocak 1989'da malatyaspor deplasmanına giderken havza ilçesinde yaptığı kazada. 20 ocak 1989 cuma günü malatyaspor ile oynayacağı maç için bu kente giden samsunspor takımı, sabah saat 09.30 sularında samsun'un. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır ile otobüs şoförü asım özkan olay yerinde, futbolcu zoran tomiç ise sırbistan'da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti. Samsunspor camiası, 1989 yılında malatyaspor deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden teknik direktör, futbolcular ve kulüp çalışanlarını mezarları başında andı.samsunspor camiası tarafından kazanın 25. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır ile otobüs şoförü asım. Samsunspor taraftarı'nın 20 ocak 1989'daki elim kazada yaşamını yitiren oyuncuları için yaptığı koreografi. 1989 senesinden takımızı taşıyan otobüs kaza geçirmiştir. 20 ocak 1989 tarihinde samsunspor kafilesi malatyaspor deplasmınına giderken havzada inanılmaz derecede acı bir olay geçirmiş ve 5 kişi hayatını kaybetmişti. Yıl dönümü nedeniyle asri mezarlık ve kıranköy. Törende konuşan gençlik ve spor bakanı akif çağatay kılıç, samsunspor'un kazası tüm spor camiasını derinden üzmüştür. Samsunspor taraftarı nadir çiftçi yapmış olduğu bu hareketlerini konuşuyor. 20 ocak 1989 sabahında da aynı şeyler yaşandı ve otobüsün tekerlekleri döner dönmez çoğumuz uykunun kollarına düşüverdi.

Samsun'da 31 yıl önce yaşanan kaza türkiye'yi yasa boğmuştu samsunspor. Asfalt'ın kan ağladığı gün :

Posting Komentar

0 Komentar